Ontdek hieronder
onze verkooppunten

Beginnen met eentje zodat je baby (en jij) kan zien en proeven van wat we hier allemaal verkondigen? Leg (gooi of puzzel) het in je winkelmandje van één van de verkooppunten die hieronder te zien zijn.

PS: we zijn te vinden in het vriesvak.

Radius: Km
Laden ...
Stores: 0 PRINT

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Description

Patotter
in jouw winkel of kinderopvang?

Ons assortiment ook bij jouw klanten/kindjes, letterlijk, in de smaak laten vallen? Klik dan zonder twijfelen op de knop hieronder voor meer info.

Minimum 32 potjes (slechts 1 schap in de diepvries). Gratis levering vanaf € 80 (incl btw).

Minimale bestelwaarde is € 25, gratis levering vanaf € 80.

Neem contact met ons op via hier.

Log daarna in en plaats online je bestelling in onze webshop, en geniet zo van de juiste special price! Factuur wordt automatisch gemaild.

Neem via hier contact op voor meer info.

Na het registreren van je account kan je dan makkelijk online bestellen.

Na registratie kan je in onze webshop terecht.

Standaard voorzien we een commissie per potje. Speciale kortingsacties (folderactie, kennismakingsactie,…) kunnen zeker na overleg, mail ons hier!

Voorlopig is er een houdbaarheid van 6 maanden, we werken (op termijn) naar een houdbaarheid van 1 jaar. (Geef ons nog fkes).

Te ver?
Bestel gemakkelijk online

We zijn volop op Patottermissie en willen graag nog meer verkooppunten ‘veroveren’. Is er (nog) geen verkooppunt in jouw buurt? Niet droevig zijn, je kan makkelijk via onze webshop bestellen en dan leveren we het met veel plezier tot aan je voordeur. Verkoopsuggestiepunten zijn altijd welkom, laat je (hongers)nood gerust weten.

Onze gids:
De eerste hapjes

Oei, wanneer start ik eigenlijk best met vaste voeding? En fruitpap of groentepap? En wat zijn de hoeveelheden en welke ingrediënten? En wat heb ik verder nog nodig? Oh help!

 

Help zeg je? We zijn zeker dat je hulp zal vinden in onze gids, geschreven vanuit 10 jaar ervaring ‘onthalen’ van kindjes. Het is ok dat je niet alles weet, daarvoor kan je bij ons terecht. Ga gerust(er) het ‘patatjes’avontuur aan.