Home » Patotter op je geboortelijst

Patotter op je geboortelijst

Patotter op je geboortelijst

Soms heb je van die superleuke ontdekkingen.
Ik had er overlaatst zo één: Pakske.be

Vanuit je zetel makkelijk alle mogelijke babyspullen bekijken en vergelijken? Combinatie van tweedehands en nieuw? Liever een deel uit een fysieke winkel? Kan allemaal met pakske.be: de site voor dè online geboortelijst.

 

 

Maar het kan nog beter, want ook onze Patotterbonnen en onze seizoenspakketten kan je op je geboortelijst zwieren. Hoe cool is dat 🤩

 

 

Vooral in de eerste maanden wil je als kersverse ouder alle hulp en ondersteuning die je kunt krijgen. Daarom zijn we dolenthousiast over de samenwerking met ons en Pakske.be. Twee sites die zich inzetten om het leven van nieuwe ouders een beetje (véél) makkelijker te maken.

 

 

Familie en vrienden kunnen niet alleen essentiële (tweedehands) items die je nodig hebt schenken, maar vanaf nu ook de lekkerste voeding voor je (toekomstig) kleintje.

 

Ontdek het hier.

Meer berichten

Hoe start je met vaste voeding, baby?

Eén van de meest gegoogelde vragen 😅...

Patotter op je geboortelijst

Soms heb je van die superleuke ontdekkingen, ik had er overlaatst zo één: pakske.be...

Hoe het allemaal begon

Wat sommigen al lang weten en anderen helemaal niet is hoe en waarom Patotter is...

Je baby als tafelgezelschap, een goed idee?

Het zal wel zijn, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Van zodra je kind rechtop...

‘Faseleeftijd’ 6-8 maand? (Op)nieuw ding om te leren (smossen)!

Tussen 6-8 maand kan je je patotter uit een open beker leren drinken. Euh ok...

Ontdek de smaken
van dit seizoen

Denk je nu, allemaal goed en wel Patotter, maar eerst proeven en dan geloven? Ontdek het seizoensassortiment in 1 klap aan de hand van ons seizoenpakket

Onze gids:
De eerste hapjes

Oei, wanneer start ik eigenlijk best met vaste voeding? En fruitpap of groentepap? En wat zijn de hoeveelheden en welke ingrediënten? En wat heb ik verder nog nodig? Oh help!

 

Help zeg je? We zijn zeker dat je hulp zal vinden in onze gids, geschreven vanuit 10 jaar ervaring ‘onthalen’ van kindjes. Het is ok dat je niet alles weet, daarvoor kan je bij ons terecht. Ga gerust(er) het ‘patatjes’avontuur aan.